PKBN | Agenda
50628
page,page-id-50628,page-template-default,edgt-core-1.1.2,has-dashicons,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Agenda

De digitale bijeenkomst.
Ik nodigde jullie al uit voor het webinar dat PKBN samen met de Leercirkel organiseert. Het onderwerp is in mijn woorden: hoe verhoudt Resultaatgericht werken zich tot de mededingingsregels?
Dat webinar is op donderdag 20 mei van 15:45 tot 18:00 uur.

PKBN wil voorafgaande aan dit webinar een korte digitale ontmoeting van 15:15 uur tot 15:45 uur organiseren. We willen daar in een compacte bijeenkomst even stil staan bij PKBN 3.0. Eind 2019 besloot het bestuur van PKBN om een taskforce in te stellen om samen de vraag te beantwoorden: “hoe verder met PKBN?”. Nadat de Stichting PKBN gedurende 10 jaar aanjager is geweest op het gebied van ketensamenwerking en Resultaatgericht Samenwerken moest worden nagedacht over de verdere toekomst van PKBN.
De taskforce bestond uit het bestuur en de participanten Anton Oostland en Doedo de Witt. Professionele hulp werd ingeroepen van de heer Levien de Jager, coach in samenwerkingstechnieken en verandertrajecten.
Een lijvig rapport was het resultaat; ik probeerde dat rapport op 1 A4 samen te vatten, waardoor alle details en nuances uiteraard verloren gaan zonder de hoofdzaak geweld aan te doen. Dat uittreksel vind je hierbij; wil je het gehele rapport van Levien ontvangen geef dat dan even aan op info@pkbn.nl.

Voor de goede orde: het gaat dus om 2 bijeenkomsten op dezelfde middag. De PKBN ontmoeting en het het webinar. Je moet je dus ook 2 maal opgeven en je ontvangt t.z.t. tweemaal een link naar de samenkomst.
Dus: kom naar de participantenbijeenkomst op 20 mei en geef je op via info@pkbn.nl.

De lijfelijke bijeenkomst
We hadden ons in 2020 2 maal verheugd om een participantenbijeenkomst te houden. Dat kon dus niet doorgaan om bekende redenen. We hopen echter dat het op vrijdagmiddag 29 oktober 2021 wel gaat lukken.
We gaan weer naar de Loskade te Groningen. Van Wijnen realiseert hier conceptwoningen Fijn Wonen welke nu landelijk geplaatst/gemonteerd worden.

Van Wijnen nodigt ons graag uit om daar op 29 oktober een bezoek te brengen, waarbij men voor de participanten van PKBN een mooi programma heeft samengesteld in de circulaire wijk van overmorgen.

De vraag is: reserveer deze datum in je agenda, ik herinner je later nog aan deze informatieve bijeenkomst.