PKBN | Het programma van PKBN is gewijzigd.
51208
single,single-post,postid-51208,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,has-dashicons,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Het programma van PKBN is gewijzigd.

Het programma van PKBN is gewijzigd.

Het programma van PKBN is gewijzigd.

Ik kondigde eerder aan, dat we weer een participantenbijeenkomst zouden houden op 15 mei. Van meerdere kanten werd aangegeven dat niet zo’n enorme datum te vinden tussen Hemelvaart en Pinksteren. Vandaar dat we die datum hebben verschoven naar donderdag 31 mei 2018. Op die dag zal de heer Tom van de Ven van de organisatie Covalis een workshop leiden over ketenvaardigheden. De officiële uitnodiging ontvangt u eind april!

En save the date. Het bestuur bereidt een tweedaagse excursie voor op donderdag 20 en vrijdag 21 september. We blijven wel in de buurt. We beginnen op 20 september met een bezoek aan de expositie : de nieuwe Afsluitdijk + een toelichting en excursie. In de loop van de middag naar Texel, waar logies is gereserveerd. Op vrijdag 21 september zijn we te gast bij de woningbouwvereniging Woontij. We bezoeken die dag enkele projecten waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zoals gezegd, deze excursie is in voorbereiding, maar reserveert u de data alvast.

Dus:

Eerstvolgende participanten bijeenkomst op donderdag 31 mei

En excursie van PKBN op donderdag 20 en vrijdag 21 september